Rosendal Dyreklinik Samsø
Klinikken tilbyder

Tandbehandling


"Hvis man her i livet skal vælge mellem en læge eller en tandlæge, skal man nok vælge tandlægen", påstås det, at kloge mennesker engang har sagt - og der er noget om det. 


Tandkødsbetændelse og dårlige tænder har en utrolig evne til at ødelægge livskvalitet og livslængde for dyr såvel som mennesker. 


Vi har det nyeste udstyr og masser af erfaring i skånsom og individualiseret tandpleje, der passer til præcis din hund eller kats behov.

Operationer

  

Vi gør, alt vi kan for at sørge for, at enhver operation gennemføres så skånsomt som muligt.

Vores dyrlæge,  Christian har mange års erfaring inden for kirurgi og benytter det bedst tænkelige udstyr, såsom opvarmet operationsbord, routinemæssig smertestillende medicin, kontrolleret væsketerapi og anæstesi med puls-, ilt- og respirationsmåler som standard.

 

Christian siger: 

"I flere år startede jeg hver arbejdsdag med at sterilisere 5-10 tæver på the Battersea Dogs Home!

Jeg laver så lille et sår som muligt og bruger ExamVision lupbriller for perfekt belysning og forstørrelse, mens jeg opererer. Et lille sår giver en kortere operationstid og en mere behagelig heling. 


Jeg syer huden sammen med fortløbende intrakutane sting, hvilket betyder, at der ikke er sting der skal fjernes senere og heller ikke brug for krave o.l. for at dyrene skal holde sig fra såret, for der er ingen sting at skulle passe på.

Katten på billedet nedenfor er lige ved at vågne op fra en sterilisering. Midt på det bare felt på flanken kan man se, hvor lille operations såret bliver".

Erfaren dyrlæge operation hund kat Samsø
Hospital indlæggelse dyrlæge hund kat Samsø

Hospitalisering


Vi gøre flittigt brug af vores Shore-line kennel-system både for patienter der er inde for dagen for operationer, men også for dem der skal blive i nogle dage på drop el. lignende.

Røntgen + ultralyd


Vi har et smukt og splinternyt DR (digital radiografi) digital røntgenanlæg, som vi bruger flittigt.


Ultralyd giver chancen for at forstå situationer,

hvor røntgen ikke kan hjælpe.

Røntgen ultralyd hund kat Samsø
Rejsepas vaccination hund kat Samsø

Vaccinationer og rejsepasSkal du have din hund eller kat med ud at rejse?


Vi ordner med glæde rejsepas, ormekure, vaccinationer og mikrochip osv., så I kan komme godt afsted på rejsen.


På fotoet kan I se en Border Collie i motorcykel-sidevogn.

Hunden fik øjenbetændelse flere gange, indtil ejeren, Ole, og Jeg blev enige om, at han skulle prøve at finde flyvebriller til Django. Det gjorde han, og siden da har der ikke været problemer.

Gode råd og vejledningVi hjælper gerne med vejledning omkring foder og kæledyrshåndtering.


Vi har specialiseret os i sunde snacks, pelspleje og foder af god kvalitet og vi har et bredt udvalg af Hill's, Orijen og Acana foder til både hund og kat på hylden.


Vi hjælper dig altid gerne med at vælge det foder/ de snacks som bedst bakker op om DIN hunds/kats sundhed.

Kompetent vejledning hundefoder kattefoder Samsø

VetPlan til dit dyr


Med en VetPlan har du styr på de regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek. Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit dyr i fremtiden.


Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.


Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

En VetPlan® inkluderer de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som dit kæledyr har brug for i løbet af året.


Du kan få en VetPlan til din hund, kat, killing og hest.A Special Level of Care


"Er du feriegæst på Samsø, så tag trygt din poteven med en tur til Christian.

Vores to tæver havde desværre raget en gang øjenbetændelse til sig på vores ferie i sommer. Den ældste har flere dårlige oplevelser med dyrlæger i bagagen, så vi var noget betænkelige ved situationen, da vi trådte ind i klinikken. Men Christian viste at have et enestående tag på både nervøs tæve og ditto mennesker :-) En særlig kombination af faglighed, engagement og evne til at læse den enkelte hund, som vi endnu ikke har set før."

Gry Mortensen.

"Sjældent har jeg oplevet en sådan empati og grundighed. Christian besidder en rolighed, mange kunne lære af. Stor respekt herfra !!"

Søs Nygaard

Konto-nr. 6260 123 2440


Medlem af

Agria Direkte Skaderefusion


cvr: 27 82 68 73