Rosendal Dyreklinik Samsø
Heste
Tandraspning hest på Samsø

Heste-dyrlæge

på Samsø

Vi tilbyder sundheds- og halthedsundersøgelser, vaccinationer, ormeprøver, sårbehandlinger, kastration, samt tandpleje/rasp med beroligende indsprøjtning. Du kan også blive medlem af VetPlan - hest og få rabat.  


Ønsker smeden hesten beroliget, så står vi også gerne til rådighed.


Priser inkl. kørsel på Samsø:


- Konsultation: 738 kr.


- Vaccination: 572 kr. (20% rabat ved 2 heste, 30% ved 3 eller flere.)


- Bedøvelse og tandraspning: 900 kr.


Ormeprøver

Vi anbefaler regelmæssig undersøgelse af gødningsprøve fra din hest, for at se, om den har orm, da orm kan lede til mistrivsel og kolik hos hesten.


Parasit undersøgelse af ormeprøve, pris: 225kr


  • Prøven skal være frisk – helst stadigt lun. Hvis prøven er for gammel, er der risiko for at ormeæggene allerede er begyndt at klække til larver og så får vi ikke talt det rigtige antal. Desuden tager det ikke mange timer før jordnematoder (jordboende orm) begynder at lægge deres æg i hestepæren, og disse orm er ikke til at skelne fra “hesteormene”


  • Der skal bruges en lille håndfuld gødning – det er ikke nødvendigt med mere. Prøven pakkes i en plastikpose, luften presses ud og der slåes knude på den. Posen forsynes med hestens og ejerens navn og opbevares køligt indtil du kan få den til os på klinikken


  • I laboratoriet afvejer vi en lille del af prøven, blander i en speciel flotationsvæske og tapper overfladevandet over i et tællekammer. På denne måde kan man i mikroskopet tælle, hvor mange æg der er i prøven, gange op med en faktor og så har man resultatet


  • Vi angiver antal æg pr. gram gødning (EPG). Under 200 EPG er ikke behandlingskrævende
Hold din hest sund med regelmæssige ormeprøver
Billig dyrlæge hest Samsø

Tilmelding og månedlige betalinger

Du tilmelder dig ved at udfylde en aftaleformular på klinikken. Den første måneds afdrag betales på klinikken, hvorefter alle betalinger foregår automatisk og nemt via betalingsservice gennem din bank.

VetPlan- hest

Med VetPlan har du en plan, så dit dyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer (efter dyrlægens skøn) og tandtjek udført af en kompetent dyrlæge. Du får råd og vejledning i, hvordan vi kan forebygge problemer og sygdomme hos dit dyr i fremtiden.


Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed, hvilket i sidste ende giver glade og friske kæledyr. Du får mulighed for at sprede de udgifter, du har på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.


Hvad giver VetFamily VetPlan dig?

En VetPlan® inkluderer de vigtigste undersøgelser og vaccinationer, som dyrlægen vurderer, at dit kæledyr har brug for i løbet af året:

Billig dyrlæge hest Samsø

Konto-nr. 6260 123 2440


Medlem af

Agria Direkte Skaderefusion


cvr: 27 82 68 73

unsplash